sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Britneyltä uusi hajuvesi


Britneyltä ilmestyy uusi Radiance- hajuvesi syyskuun lopulla. Britneyn lanseeraama tuoksu kuuluu suosittuun Elizabeth Arden -brändiin, johon kuuluvat myös Britneyn aikaisemmat parfyymit. Britneyn tuoksuja ovat mm: Curious, Fantasy, Midnight Fantasy, Curious Heart, Believe, Hidden Fantasy ja Circus Fantasy.
Elizabeth Arden- brändiin kuuluvat Britneyn lisäksi useiden muidenkin tähtien nimeä kantavia tuoksuja, kuten Mariah Careyn, Hilary Duffin ja Elizabeth Taylorin.

Tuoksun kuvaus:
Tuoksuu villimarjoille ja kasteisille terälehdille. On pehmeä ja erittäin feminiininen! Tuoksu on myös täynnä jasmiinia, appelsiininkukkaa, tuberoosaa ja kurjenmiekkakukkaa Yhdessä aromit muodostavat unohtumattoman ja täysin vastustamaton tuoksun.

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää! Britneyn hajuvesin pullot ovat upeita, tulee aina Marokko mieleen. En ole kylläkään haistellut ainuttakaan kun ei niitä tässä tuppukylässä ole.

    VastaaPoista
  2. Itsekin ensimmäisen kerran törmäsin Britneyn tuoksuihin laivalla. Toivottavasti tämä tuoksu löytäisi tiensä myös suomalaisten kauppojen hyllyille.

    VastaaPoista