torstai 16. kesäkuuta 2011

Femme Fatalesta

Eräs fani pääsi eilen seuraamaan FF- kiertueen viimeisiä harjoituksia Sacramentossa. Hän kertoi seuraavaa:

Show alkaa The game of cat and mouse- videolla. Mies tarkkailee Britneyä turvakameroiden kautta. Hän on eräänlainen stalkkeri ja yrittää kaapata Britneyn.
Britney juoksee kyttiä karkuun aseen kanssa. Lopulta poliisit saavat hänet kiinni ja HIAM alkaa.

Screenit aukeavat ja Brit tulee esiin. Tasanteen ja päälavan välillä on hissi, jota Britney käyttää toisessa säkeistössä.
HIAM muistuttaa todella paljon promoesiintymisiä, mutta tällä kertaa mukana on paljon enemmän energiaa ja varmuutta.

Up 'n' Down- biisin aikana Brit on vankilassa. Seksikästä tanssia häkeissä ja kikkailua.
Biisin lopuksi B kävelee catwalkille ja kysyy: ''How are y’all feeling? I can’t hear you!''

3 ei ole keikan kohokohta, mutta B näyttää söpöltä valkoisessa trenssitakissaan ja hatussaan.

Piece Of Me- biisin alussa Brit riisuu takkinsa ja ottaa ''Freakshow''- naamion pois. B siirtyy takaisin päälavalle ja valmistautuu seuraavaan esitykseen.
Vaatteiden vaihdon aikana screenillä näkyy My Prerogative Interlude.

Big Fat Bass on melkein samanlainen kuin promoesitykset, mutta energiaa on tuplaten. B tulee ulos kaiuttimesta vaaleanpunainen takki päällään, jonka hän riisuu myöhemmin pois. Vahva esitys - yksi parhaimmista.

How I Roll on myös yksi fanin suosikeista. Söpöt muuvit ja todella paljon energiaa. Lopussa Brit kommunikoi yleisön kanssa.

Lace And Leather- biisissä mies istuu tuolilla ja Brit tanssii hänen ympärillään. Seksikäs esitys, joka sisältää paljon energiaa. Brit esittää biisin B- lavalla.

If U Seek Amy (Cabaret Remix) on yksi kohokohdista. Britneyllä on Marilyn Monroe- mekko ja tanssijoilla todella värikkäät puvut.
Britney seisoo eräänlaisen puhaltimen edessä (saa aikaan Marilyn Monroe- illuusion) ja hänestä otetaan kuvia.
IUSA- esityksen jälkeen vaatteiden vaihto, jonka aikana screenillä pyörii Egypti- aiheinen video.

Gimme More (Get Naked/ Egyptian Remix) on jälleen yksi kohokohdista. Yleisö oli hulluna ja remix oli aivan mahtava! Ei isoa tanssiosuutta, mutta visuaalisesti upea esitys. Britneyllä oli kultainen ylä- ja alaosa.

Drop Dead (Beautiful) on hyvin seksikäs esitys. Britney tanssii eräänlaisten kehysten ympärillä ja näytöllä näkyy alastomia miehiä. Sabi astuu näyttämölle B- lavalta. Biisin lopuksi Brit siirtyy B- lavalle, missä on violetti sohva.

He About To Lose Me - yksi kohokohdista. Brit esittää tämän B- lavalla, violetilla sohvalla. Brit liikehtii seksikkäästi ja laulaa kertosäkeen falsetilla. Yksinkertainen, mutta tyylikäs esitys.

Boys - Britney on esityksessä käärmeenlumooja. Käärmeitä on melkein joka puolella. Erittäin teatraalinen esitys.

Don't Let Me Be The Last To Know on jälleen yksi kohokohdista. Britney istuu esityksen aikana pienessä metallisessa keinussa. Yleisö rakasti tätä.

Baby One More Time (Rock Remix) esityksen aikana lavalla on paljon moottoripyöriä. Brit tanssii varman oloisesti ja joukossa on myös seksikkäitä muuveja.
Brit ei esitä biisiä kokonaan.

BOMT:in jälkeen B esittää S&M (Remixin.) Paljon energiaa ja värejä. Biisi alkaa Britneyn kohdasta: ''Just one night full of sin.'' Ainoa biisi, missä alkuperäinen CD- versio soitetaan.

Trouble For Me esitys perustuu visuaalisuuteen. Esityksessä on paljon laser- valoja ja Brit tanssii upeasti. Esityksessä pojat vastaan tytöt- teema.

I'm A Slave 4 U - yksi kohokohdista. Biisiä ei ole remixattu, vaan se on alkuperäinen. Esityksessä on melkein samanlainen koreografia, kuin vuoden 2004 Slave- esityksissä. Fanin mielestä esitys on illan paras.

Burning Up (Madonna Cover.) Britney istuu pyörivän jättikitaran päällä ja laulaa selvästi livenä.

I Wanna Go esityksessä Britney ottaa faneja lavalle. Esitys ei sisällä isoa koreografiaa, mutta on erittäin hauska. Brit ottaa ensin lavan oikealta puolelta viisi fania ja sanoo: ''Give it up for them! Congratulations you guys!'' Sitten hän menee lavan vasemmalle puolelle ja ottaa vielä viisi fania lavalle. Fanit ja Britney siirtyvät tämän jälkeen B- lavalle tanssimaan.

Womanizer (Electro/ Trance Remix.) Yksi kohokohdista, jossa upea koreografia. Britney ei ole tanssinut pitkään aikaan näin hyvin!
Koreografia ei ole monimutkainen, mutta B:llä on todella paljon varmuutta ja energiaa.
Upea esitys, jossa tapahtuu paljon erilaisia asioita.

Encore (Scary.) Britney on pukeutunut esityksessä kimonoon. Brit hiipii esityksen aikana B- lavalle, missä hänen stalkkerinsa istuu. Brit sitoo stalkkerin suun, sanoen: ''I’ve got you now.''

Toxic. Paljon ninjoja ja naistanssijoita kimonoissa. Tämän esityksen aikana Brit selättää stalkkerinsa, jonka jälkeen hän riisuu kimononsa. Kimonon alta paljastuu upea led- asu.

Till The World Ends- esitys alkaa B- lavalta, promo- koreografialla. Brit menee takaisin päälavalle ja huutaa: ''Reeeeemix!'' Tällöin biisi muuttuu remixiksi ja Nicki astuu esiin. Brit kiipeää porataita ylös, enkelin siipien luokse, jonka jälkeen hän ''lentää'' takaisin B- lavalle.
Paljon pyroa ja värejä. Lopussa Brit kiittää yleisöä ja juoksee päälavalle.
Tämän jälkeen ruudulle tulee Femme Fatale- teksti, isoin ja kirkkain kirjaimin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti