perjantai 16. joulukuuta 2011

Britney ja Jason kihloihin?

Iltalehti:
Britneyn poikaystävä Jason Travick aikoo tiettävästi kosia kaunotarta tänään perjantaina Las Vegasissa. Female First -sivuston mukaan Jason on jo kysynyt Britneyn kättä tämän isältä.

Jason ja Britney ovat seurustelleet kahden vuoden ajan. Jason päätti odottaa kosinnan kanssa Britneyn Femme Fatale -maailmankiertueen päättymistä. Kiertue loppui viime lauantaina Puerto Ricoon, ja Jason vie nyt Britneyn Las Vegasiin viikonloppulomalle rentoutumaan.

Jason on tiettävästi keskustellut aikeistaan Britneyn isän Jamie Spearsin kanssa, ja lupautunut allekirjoittamaan avioehtosopimuksen.

Britney Spears on ollut kahdesti aiemmin naimisissa. Britney asetettiin kolme vuotta sitten isänsä holhouksen alaiseksi, minkä vuoksi hän ei voi mennä naimisiin ilman tämän suostumusta.

Britneyn lähipiiriin kuuluva nimetön lähde paljastaa, että kaksikko puhuu naimisiinmenosta koko ajan.

- Britney on tosissaan rakastunut Jasoniin, ja Jason on rakastanut häntä jo hyvin, hyvin kauan. Jason myös jumaloi hänen kahta poikaansa.

Britneyn uusin twiitti:
OMG. Last night Jason surprised me with the one gift I’ve been waiting for. Can’t wait to show you! SO SO SO excited!!!! Xxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti